The true mystery of the world is the visible, not the invisible!
Oscar Wilde

duminică, 21 octombrie 2012

să te faci bine!

de respirat. din nou. și de la capăt.

 
 de cules.
fructe de toamnă, uscate încet, încet și rotite la iarnă-aromat
într-o cană fierbinte.
 
 
poftim de bea, suflete! 

8 comentarii :

  1. Buna, Roxana

    imi pare rau de situatia prin care treci, si, mai ales, imi pare rau ca eu, cititoarea ta nu am asa har la scris ca tine ca sa-ti oblojesc sufletul amarat. Stiu ca doare, dar va trece si vei fi mai puternica! Sunt alaturi de tine. Cu drag, Roxana

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a fost dor de tine! Cand faceti o excursie in Ardeal? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Roxana, trecem prin toate incercarile, mi-as fi dorit al treilea copil, n-a fost sa fie, acum ma bucur de ei doi, ca si tine, mama de baietel si de fetita. Drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lacrima, vreau sa vad Clujul musai, vom veni, ai sa vezi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Clujul ca si Clujul, dar noi avem o cabanuta la munte, La Doda Pilii(raiul pe pamant), unde va invit cu tot, tot dragul. Cand vrei sa "fugi" :) eu te astept cu bratele deschise!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bea orice, suflete, dar sa te faci bine!
    Doamne ajuta-va!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu intru pe blogul tau, citesc, zambesc si plec. E prea frumos si d-asta n-am ce comenta, n-are nevoie de nici o completare. Dar fructele pentru un suflet insetat in mijlocul iernii chiar m-au atins.
    Veti fi bine, ranile de genul asta nu se inchid niciodata - eu si acum ma gandesc "ar fi avut X ani, anul asta ar fi mers la scoala, oare ar fi semanat cu Eva, tot asa cu obraji rotunzi si cu ochi mari, sau cu Filip, cu zambet strengaresc si deschis" - dar cumva le supravietuim si ne bucuram de ce avem, mai trimitem cate un zambet sau cate o lacrima si spre ceruri

    RăspundețiȘtergere