The true mystery of the world is the visible, not the invisible!
Oscar Wilde

joi, 20 ianuarie 2011

Hiper

Doctoriţa mi-a spus azi că am o sarcină cu risc, adică am tensiunea foarte, foarte mare. I-am explicat că şi la fată tot aşa o ţineam cu hiper şi hiper, până m-au băgat la cezariană. Că aşa sunt eu, mă agit şi mă implic, şi-l mai moştenesc şi pe tatăl meu...şi mai e şi pe fond de sarcină.
A crezut că râd de ea şi mi-a ţipat printre hârţoage să nu mai fiu aşa colericăăăăă! Apoi a râs cu asistenta ei: fata asta trăieşte viaţa prea agitat.




Aş vrea să opresc zgomotele şi agitaţia inutilă şi hipertensiunea cu risc, aş vrea să cobor din carusel.


Vreau o vacanţă doar pentru mine şi copiii mei.

12 comentarii :

  1. uf, hiper, zici... vezi ca ti-am dat mesaj pe yahoo. sper sa nu te agite! poti sa stergi comentariul dupa ce-l citesti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai venit in clubul: "dormim cu riscul, mancam cu riscul, traim cu riscul". Pana la cat urca?
    Eu sunt pe partea cealalta, hipo.
    Fara sare, lichide multe, stres putin

    RăspundețiȘtergere
  3. 14.8, 15, cam asa...cred ca e de la sare si putin stress, o sa vad eu cum ma descotorosesc de ele, oricum sunt hipertensiva, mostenire de familie, chiar de ma inchizi intr-o camera cu pereti verzi, cu muzica lounge si pasarele, tot galopez, of!
    Mersi de sfaturi, si mersi pt nominalizare:)

    RăspundețiȘtergere
  4. erata: tot raman cu stressul englezesc, stres, de n-ar mai fi...

    RăspundețiȘtergere
  5. haide, ca o sa treaca, va fi bine! va imbratisam cu drag si suntem alaturi de voi, tinem pumnii stransi, sa se faca tensiunea mica (dar nu chiar prea mititica).

    RăspundețiȘtergere
  6. multă sănătate! va fi bine, sunt convinsă!

    RăspundețiȘtergere
  7. Roxana, eu cand eram insarcinata cu fiica mea aveam tensiunea 15 si putin peste de fiecare data cand mergeam la control. Doctorita mea se agita foarte tare, ma panica si pe mine. Am mers apoi la alt medic mult mai relaxat si m-am relaxat si eu ;) Tensiune mai mare de 13, 14 nu am mai avut pana la final. Cred ca un pic de relaxare si detasare de problema ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc, Alina, de incurajari, mersi si de pumnii stransi, cu toate ca-ti cam trebuiesc la dereticat, sters, curatat, :))). M-am amuyat atre cu maro-ul vostru!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai dreptate, Anda, daca nu eram insarcinata...n-aveam treaba cu dr. de familie, care e cam la furat cu medicina, cel putin asta a mamelor, e cu cea generala, mai spre batranei...Imi face si 3 semne de exclamare dupa ce scrie tensiunea, de parca is gata de ingropaciune. Si nu emereu asa, osccileaza...dar o sa fie bine, doar sa ma linistesc, cum bine ai spus. Dr. ginecoloc e mai calm, noroc de el.

    RăspundețiȘtergere
  10. Evita sursele de generarea tensiunii stresante, mamico! )(Aici vezi dr. de familie!!! - aceleasi 3 si pentru dumnealui)
    Sarcina usoara si ... relaxare! ;-)

    RăspundețiȘtergere