The true mystery of the world is the visible, not the invisible!
Oscar Wilde

duminică, 9 septembrie 2012

duminici

 
 
 
septembrie. umbrele noastre strâmbe, haioase, dar tot prietene. lumina. ah, lumina care cade peste toate blând, mângăindu-ne pe creștet ca o mână de Dumnezeu alb. șușotind prin copaci, raiul e aici, e aici!

 
 frunzele. miros de încheiere, cădere, rumeguș vegetal, suflat în aer, coroană galbenă pălărie. de pupat și ascuns băiețelul sub ea. băiețelul și mama lui. invincibilii clipei.
 
 
 
 și castanele. ale mele de mică. împărțeală acum între ei, prinse de mânuțele mici, adunate în coșul bicicletei. frații prin iarba uscată. auriu, ruginiu. tabloul meu de toamnă. candidă. bucălată. foșnită.


vine toamna! de ieșit afară să o vedem! să ne jucăm prin lumina asta frumoasă! să uităm năduful verii, să ne răcorim în amiază plimbat, să trăim minunat, nimic nu e mai important decât clipele noastre-mpreună, să ieșim în toamnă,

 și să... și să... și să...


 

9 comentarii :

  1. ce scumpi mai sunteti... nu ma satur sa va admir!
    Va pup cu drag,
    Liuba
    xxx

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam asta am facut si noi duminica, dar intr-o alta padure, intr-un anotimp cu capul in jos. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Alina, sa fiti sanatosi asa rasturnati, dragii mei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos e acolo la voi!
    Ce frumosi sunteti si voi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Adriana, Carmen, dragele mele, sa aveti si voi o toamna frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Neaparat sa scrii macar o carte. Ai un stil atat de lipicios si parfumat si delicat, ca te citesc si te recitesc si tot nu ma satur.Ai un talent innascut in a vedea frumusetea vietii si a arata-o si celorlalti, cu blandete, delicatete, culoare si armonie.

    RăspundețiȘtergere
  7. ce s-a scris in comentariul anterior este super adevarat esti extraordinara si ai niste copii super frumosi si fotogenici bine ati venit pe tarumuri straine va pupam din inima...

    RăspundețiȘtergere